skip to Main Content

Vrijwilligers

Een groots evenement als de De Haere Triatlon Vroomshoop kan niet worden georganiseerd zonder de inzet van vele vrijwilligers. Tijdens de triatlon zijn er ruim 180  vrijwilligers die zich inzetten om samen met ons – als 10-koppig bestuur – een sportief en veilig evenement neer te zetten.

 

Na de teleurstelling in 2020 waar we door COVID-19 het evenement hebben moeten annuleren gaan we dit jaar de triatlon in volle glorie weer organiseren.

 

De nieuwe datum is zaterdag 4 september 2021.

 

Het zal de 12e keer zijn dat de triatlon in Vroomshoop wordt georganiseerd. Als bestuur zijn we al druk met voorbereidingen om er ook dit jaar weer een sportief spektakel van te maken.

 

Omdat het dus niet zonder vrijwilligers kan, zijn we dit jaar ook weer op zoek naar enthousiaste, serieuse personen die zich betrokken voelen bij de gemeenschap waarin zij wonen. Ben jij iemand die samen met ons de schouders hier wel onder wil zetten, laat het ons weten. Ook al helpen veel vrijwilligers ons ieder jaar, ook nieuwe vrijwilligers mogen zich melden. Je zult dan merken hoe leuk het is om jouw bijdrage te leveren aan een sportief evenement waarover in de wijde omtrek gesproken wordt!

 

Om je een indruk te geven welke vrijwilligers er nodig zijn volgt hier een opsomming:

 

En deze worden ingezet op de verschillende onderdelen van het parcours, denk hierbij aan:

  • fietsparcours
  • loopparcours
  • oversteekplaatsen
  • zwembad terrein
  • inschrijfbureau
  • en nog veel meer

 

Word ook jij enthousiast? Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Wil je eerst meer informatie, ook dat kan natuurlijk. We nodigen je van harte uit om van je te laten horen!

Doe mee met de leukste Triatlon van overijssel!