skip to Main Content

Informatie

Bezoekers

Bezoekersinformatie

Wat leuk dat je langs wilt komen om je vriend(in) / team / atleet aan te moedigen.

Om alles ordelijk te laten verlopen zijn er enkele tips of regels waar je rekening mee kan houden.

COVID-19:

Helaas gaan we er nu nog van uit dat COVID-19 onder ons is en we verzoeken iedereen dan ook gepaste afstand te houden van elkaar, vrijwilligers en sporters.

Parkeren:

Dat kan aan de Flierdijk ter hoogte van nummer 5, volg de aanwijzingen van de parkeerwachters.

Hoe kom ik bij het parcours:

Je kan van de algemene parkeerplaats aan de Flierdijk lopend naar de rotonde of het zwembad of naar een plekje langs het parcours. De parcours informatie kan je hier vinden.

Trek in een drankje?

Bij de rotonde vind je een gelegenheid waar drankjes en versnaperingen te koop zijn, of bij de kiosk in het zwembad.

 

Finish:

Bij de finish is een afgesloten deel waar geen bezoekers / supporters mogen komen, dit is alleen voor de sporters. Wil je de blijdschap uiten doe dat dan buiten het vak, zorg ook hier voor de gepaste afstand tot elkaar.

 

Waar moet je op letten:
  • Houd er rekening mee dat je geen sporters in de weg loopt, de organisatie heeft enkele beheerde oversteek plaatsen ingericht voor iedereen waar je gebruik van MOET maken als je het parcours wilt oversteken, deze oversteek punten zijn te vinden op de parcours pagina.
  • Luister altijd naar de aanwijzingen van de vrijwilligers, deze zijn goed op de hoogte van de situatie. Denk er aan dat de snelheid van een fietser kan oplopen naar 45 km per uur (dat is bijna net zo snel als een auto).
  • Bij het zwembad moet je achter de hekken blijven en de aanwijzingen van de vrijwilligers opvolgen, deze zijn herkenbaar aan de speciale gekleurde T-shirts.

Doe mee met de leukste Triatlon van overijssel!